Broquetes de vedella

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vedella és rica en ferro i en vitamines del grup B, com la B12, nutrients que ajuden a la formació i manteniment dels glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g entrecot vedella
  • 200 ml nata
  • 16 cirerols
  • 4 portobel·los
  • 2 cabdells d'enciam
  • 1 ceba
  • Vinagre balsàmic
  • Mostassa antiga
  • Vi ranci
  • Oli OVE
  • Pebre 
  • Sal 
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem 1 ceba a brunesa i la posem en una paella amb oli d'oliva calent. Sofregim fins que agafi color. Aleshores hi tirarem una mica de vi ranci; deixem que s'evapori.
  2. Afegirem 200 ml de nata a la paella i ho integrem.
  3. A continuació, hi afegim 1 cullerada de mostassa antiga i un raig de crema de vinagre balsàmic. Ho integrem. Ja tenim a punt la salsa.
  4. Ara preparem les broquetes. Tenim 250 g d'entrecot de vedella tallats a daus que salpebrem. Tallem 16 cirerols i 4 portobel·los i muntem les broquetes en l'ordre que vulguem.
  5. Tallem per la meitat 2 cabdells d'enciam nets. 
  6. Posarem una planxa al foc amb oli i quan ja sigui calent, hi marcarem els cabdells. Un cop marcats els traiem, afegirem més oli a la planxa i hi courem les broquetes (8 en total).
  7. Emplatarem les broquetes amb la meitat del cabdell i la salsa.
Anar al contingut