Fesols de Santa Pau amb musclos

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos contenen iode i ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 24 musclos grossos

    300 g de fesols de Santa Pau

    Aigua mineral

    Sal

    300 g de fumet

    fonoll

    4 alls tendres

    Cerfull

    Oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

  1. Bullim els fesols, que prèviament han estat 12 hores en remull, amb aigua mineral.
  2. Quan arrenqui el bull, hi afegim aigua freda (ho "espantem"), perquè la pell s'enganxi a la mongeta.
  3. Tornem a bullir i tapem l'olla exprés durant 20 minuts.
  4. Tot seguit, ho deixem 20 minuts en repòs.
  5. Obrim els musclos al vapor. En una cassola ben calenta, posem els musclos i quan es comencen a moure, la tapem i, al cap de pocs segons, es van obrint.
  6. Traiem el musclo i reservem el suc.
  7. Hi afegim el fumet.
  8. Tallem l'all ben prim, el fonoll i ho barregem amb el suc dels musclos i el fumet que tenim reservats.
  9. Agafem els fesols amb l'aranya i els posem al plat, sense suc.
  10. Ho amanim amb oli i fumet, barrejat amb els musclos, i una mica de cerfull.
Anar al contingut