Truita de botifarra d'ou

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita, se'n poden prendre de 5 a 7 a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g fesols de Santa Pau cuits
  • 90 g botifarra d'ou
  • 8 ous 
  • Farigola fresca
  • Oli OVE
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem a rodelles 90 g de botifarra d'ou i la posem en una paella amb oli OVE calent. Les marquem fins que s'enrosseixin i les reservem. 
  2. Batem 2 ous amb una mica de sal. Aboquem a la paella calenta on hem fet la botifarra els ous i abaixem el foc. 
  3. Repartim damunt de l'ou que s'està fent un quart de la botifarra que hem reservat i 50 g de fesols de Santa Pau cuits. Deixem que la truita acabi de quallar per dalt. Repetirem l'operació per a 4 persones.
  4. Emplatem la truita amb compte i hi acabem de tirar farigola fresca per sobre. 
Anar al contingut