Espinacs amanits i escaldats
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Espinacs amanits i escaldats
- 2 tomàquets d'amanir
- 3 xampinyons
- fulletes d'espinacs
- 1 llauna de sardinetes
- vinagre blanc
- sal
- 20 g de pinyons
PREPARACIÓ
1.Tallem, per començar, el tomàquet a làmines, i fem una capa de làmines de tomàquet a la base del plat.
2.Tallem els xampinyons a làmines i els posem a sobre del tomàquet.
3.A continuació, afegim les fulles més petites i maques dels espinacs i col·loquem a sobre de tot les sardines de llauna.
4.Afegim a aquesta amanida unes gotetes de vinagre i una espurneta de sal.
5.Torrem en una paella els pinyons amb l'oli de les sardines, perquè quedin daurats.
6.Posem els pinyons amb l'oli on s'han fregit per sobre del plat i ho amanim tot plegat.
2.Tallem els xampinyons a làmines i els posem a sobre del tomàquet.
3.A continuació, afegim les fulles més petites i maques dels espinacs i col·loquem a sobre de tot les sardines de llauna.
4.Afegim a aquesta amanida unes gotetes de vinagre i una espurneta de sal.
5.Torrem en una paella els pinyons amb l'oli de les sardines, perquè quedin daurats.
6.Posem els pinyons amb l'oli on s'han fregit per sobre del plat i ho amanim tot plegat.