Espaguetis amb cloïsses
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pep Gutiérrez
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni, nutrient bàsic en la nostra dieta ja que ha de representar el 50 o 55% de la nostra dieta per tal de subministrar energia al nostre cosAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g d'espaguetis
- 400 g de cloïsses
- 1/2 copa de vi blanc
- 5 alls
- 1 bitxo petit
- llorer
- julivert picat
- oli d'oliva
- pebre negre
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les cloïsses en un bol amb aigua i sal i deixeu-les reposar durant una hora a la nevera.
Mentrestant, poseu en un cassó l'aigua, la sal, el llorer, el bitxo i un gra d'all i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els espaguetis, deixeu-los coure uns minuts, i després escorreu-los i reserveu-los.
A continuació, en una paella amb oli ben calent sofregiu uns quants alls laminats i un bitxo. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi les cloïsses i el vi blanc, deixeu-ho coure un parell de minuts, poseu-hi els espaguetis, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu els espaguetis amb les cloïsses i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Mentrestant, poseu en un cassó l'aigua, la sal, el llorer, el bitxo i un gra d'all i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els espaguetis, deixeu-los coure uns minuts, i després escorreu-los i reserveu-los.
A continuació, en una paella amb oli ben calent sofregiu uns quants alls laminats i un bitxo. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi les cloïsses i el vi blanc, deixeu-ho coure un parell de minuts, poseu-hi els espaguetis, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu els espaguetis amb les cloïsses i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.