Crestes de cabell d'àngel

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El cabell d'àngel és una confitura de la polpa d'una varietat de carbassa, molt dolça, que també conté fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 crestes

    1 poma Granny Smith

    180 g cabell d'àngel

    Oli d'oliva verge extra

    Canyella en pols

    Sucre llustre

     

PREPARACIÓ

  1. Barregem, en un bol, el cabell d'àngel, juntament amb un polsim de canyella i mitja poma que haurem tallat a dauets.
  2. Omplim les crestes amb una mica de la barreja, i les tanquem marcant les vores amb una forquilla.
  3. Les fregim en abundant oli, i les anem reservant en paper absorbent.
  4. Les emplatem amb una mica de sucre llustre per damunt.
Anar al contingut