Melmelada de carbassó

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mireia Jordana / Bet Carbonell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els fruits saborosos, Vila-Rodona (Alt Camp)
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pa d'espelta té un contingut més elevat en hidrats de carboni, proteïnes, algunes vitamines, minerals i fibra que el pa fet de blat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de carbassons
  • 750 g de sucre blanc
  • 150 cc d'oli d'oliva verge extra
  • 6 pots de vidre esterilitzats amb tapa
  • Per a l'emplatat, per a 4 persones:
  • 4 torrades de pa d'espelta
  • 4 talls de formatge de cabra madurat
  • melmelada de carbassó

PREPARACIÓ

Per començar, renteu els carbassons i talleu-los a quarts i a rodanxes primes.

A continuació, poseu-los en un cassó amb una mica d'oli, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 10 minuts fins que quedi ben tou. Seguidament, afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure a foc suau durant mitja hora. Després, tritureu-ho amb el túrmix, poseu-ho dins els pots i tanqueu-los bé.

Tot seguit, poseu les torrades en una safata, unteu-les amb la melmelada de carbassó, poseu-hi un tall de formatge de cabra a sobre i deixeu-ho gratinar al forn fins que quedi daurat.

I ja per acabar, emplateu les torrades gratinades.
Anar al contingut