Confitura de síndria i meló

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mireia Jordana / Bet Carbonell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els fruits saborosos, Vila-Rodona (Alt Camp)
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mató és un formatge fresc baix en greix, però ric en calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de síndria
  • 1/2 kg de meló
  • 750 g de sucre blanc
  • 6 pots de vidre
  • Per a l'emplatat, per a 4 persones:
  • 400 g de mató
  • confitura de síndria i meló
  • carquinyolis (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, peleu la síndria i el meló, traieu-ne una mica les llavors, talleu-los a dauets, poseu-los en un cassó amb el sucre, remeneu-ho bé fins que el sucre es desfaci i deixeu-ho coure a foc suau durant mitja hora. Seguidament, poseu-ho dins els pots i tanqueu-los bé.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el mató, desemmotlleu-ho, cobriu-ho amb la confitura i guarniu el plat amb un parell de carquinyolis.
Anar al contingut