Creps al gust dels nens
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
PER A LA MASSA:
- 250 g de farina
- 1/2 litre de llet
- 3 ous
- 30 g de mantega
-
sal
PER FARCIR:
- Sucre, melmelada, mató, xocolata, sobrassada, formatge ratllat, mel, etc.
PREPARACIÓ
Per fer la massa de les creps, barregeu en un bol la llet, la mantega fosa, la sal, la farina i els ous, i poseu la barreja una estona a la nevera.
A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.
I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.
A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.
I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.