Creps al gust dels nens

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Canal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • PER A LA MASSA:

  • 250 g de farina
  • 1/2 litre de llet
  • 3 ous
  • 30 g de mantega
  • sal

    PER FARCIR:

  • Sucre, melmelada, mató, xocolata, sobrassada, formatge ratllat, mel, etc.

PREPARACIÓ

Per fer la massa de les creps, barregeu en un bol la llet, la mantega fosa, la sal, la farina i els ous, i poseu la barreja una estona a la nevera.

A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.

I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.
Anar al contingut