Conill amb guisat de carxofes

  • Programa: Tot es mou
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 500 g de llom de conill
  • 12 carxofes
  • All i julivert  
  • Romaní
  • Caldo de carn
  • Mantega
  • Sal i pebre
  • Bolets deshidratats
  • PER A L'AMANIDA 
  • 150 g de xampinyons
  • Parmesà ratllat

PREPARACIÓ

  1. Marquem el conill a una paella i el reservem.
  2. Netegem les carxofes i ens quedem amb els cors. Els tallem a tires, els posem en una paella amb oli al foc i els salpebrem. Ho deixem coure dos minuts. Hi afegim oli d'all i julivert i el brou de carn.
  3. Triturem els bolets deshidrats i reservem.  
  4. Deixem que es vagin fent les carxofes, fins aconseguir un estofat lligat que rematem amb una mica de mantega i romaní fresc.
  5. Arrebosem el conill amb la pols de bolets secs que hem triturat.
  6. A banda, laminem uns xampinyons i hi posarem parmesà ratllat per sobre.
  7. Per emplatar-ho primer hi posem les carxofes guisades, el conill a sobre i al damunt l'amanida de xampinyons i parmesà.
Anar al contingut