Capipota amb favetes a la menta

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • PER AL CAPIPOTA
  • 400 g de cap de vedella cuita
  • 1 ceba picada
  • 100 g d'alls tendres
  • Sal i pebre
  • Cibulet  
  • Farigola fresca
  • Llorer
  • Oli d'oliva
  • PER A LES FAVETES
  • 250 g de favetes
  • 50 g de mantega
  • 3 o 4 fulles de menta fresca

PREPARACIÓ

  1. Sofregim la ceba i els alls tendres durant dos o tres minuts. Hi afegim el cap de vedella tallat amb mig gotet de conyac i després la sal, el pebre i el llorer. Ho deixem coure durant 15 minuts. Fora del foc afegim el cibulet picat i romaní fresc. Posem la barreja en una safata que es refredi i després ho deixem tota la nit a la nevera.
  2. L'endemà tallem la carn en quadradets o rectangles i en una paella molt calenta la marquem per tot arreu fins que quedi ben cruixent.
  3. Escaldem les favetes en aigua bullint i les refredem amb aigua i gel. Després les posem en una paella i hi afegim la mantega. Un cop fora del foc hi escampem la menta fresca picada.
Anar al contingut