Bunyols de vent

imatge
  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • MASSA "CHOUX"

    125 ml de llet o aigua

    75 g de farina

    60 g de mantega

    3 ous mitjans

    Sal

    Oli de girasol o d'oliva

    Sucre

    Anís

PREPARACIÓ

  1. Posem un cassó al foc i hi aboquem la llet i la mantega. Esperem que la mantega es fongui.
  2. Un cop la mantega s'ha fos, hi aboquem la farina, tota de cop, i ho remenem ràpidament amb una cullera de fusta fins que la massa se separi de la paret del cassó. Apaguem el foc.
  3. Hi afegim els ous, un a un. Anem remenant la massa fins que absorbeixi del tot els ous.
  4. Agafem una mànega de pastisseria i hi posem tota la pasta a dins.
  5. Posem una olla al foc amb oli. Quan l'oli estigui ben calent, hi comencem a posar boletes amb l'ajuda de la mànega de pastisseria.
  6. Un cop fregits, els traiem i, encara en calent, els posem una mica d'anís amb una pistola.
  7. Els arrebossem amb sucre en un plat.