Bunyols de vent
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
MASSA "CHOUX"
125 ml de llet o aigua
75 g de farina
60 g de mantega
3 ous mitjans
Sal
Oli de girasol o d'oliva
Sucre
Anís
PREPARACIÓ
- Posem un cassó al foc i hi aboquem la llet i la mantega. Esperem que la mantega es fongui.
- Un cop la mantega s'ha fos, hi aboquem la farina, tota de cop, i ho remenem ràpidament amb una cullera de fusta fins que la massa se separi de la paret del cassó. Apaguem el foc.
- Hi afegim els ous, un a un. Anem remenant la massa fins que absorbeixi del tot els ous.
- Agafem una mànega de pastisseria i hi posem tota la pasta a dins.
- Posem una olla al foc amb oli. Quan l'oli estigui ben calent, hi comencem a posar boletes amb l'ajuda de la mànega de pastisseria.
- Un cop fregits, els traiem i, encara en calent, els posem una mica d'anís amb una pistola.
- Els arrebossem amb sucre en un plat.