Bonítol amb taronja i endívies

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavier Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 400 gr de bonítol

    2 endívies al caliu

    Suc de taronja sense colar

    2 cullerades de sucre blanc

    1 dl de salsa de soja

    Cibulet picat

    Nous trencades

PREPARACIÓ

  1. Filetegem el bonítol (i el netegem).
  2. Marquem els talls de peix com un tataki i després el posem en aigua i gel per parar la cocció.
  3. Els traiem de l'aigua i els assequem amb un paper de cuina.
  4. En una paella fem un caramel amb el sucre i el suc de taronja.
  5. Obrim per la meitat l'endívia i tallem el bonítol
  6. Emplatem i salsem amb la taronja i la soja.
  7. Rematem amb el cibulet i les nous picades per sobre.
Anar al contingut