Blinis de patata amb salmó fumat

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El salmó és un peix blau, ric en greixos omega 3, protectors de la salut del cor i del sistema circulatori. Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g salmó fumat 
  • 40 g farina 
  • 30 ml nata 
  • 3 ous  
  • 1 patata 
  • Sal 
  • Crema formatge fines herbes 
  • Cibulet 
  • Oli OVE 
  •       
  •      
  •  

PREPARACIÓ

  1. Comencem per fer els blinis. Posarem una patata ja bullida (200 g) en un bot batedor junt amb 30 ml de nata, 3 ous, 40 g de farina i sal. Ho triturem. 
  2. Posarem oli en una paella i després n'enretirem l'excés amb un paper. A continuació aboquem una cullerada de la pasta de blini que faci una rodona d'uns 4 cm. Enrossim i tombem. Això ho farem amb tots els blinis (uns 16). 
  3. Muntarem el blini posant-hi formatge crema i fines herbes i al damunt una mica de salmó fumat. 
  4. Per últim hi afegim cibulet.  
    
Anar al contingut