Amanida Waldorf picant

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g patata monalisa

    1 poma àcida

    1 llimona

    1 bitxo fresc

    Api

    Julivert

    Menta

    Xili de Jalapa amb vinagre

    Mostassa

    Maionesa

    Panses

    Nous

    Oli OVE

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Esqueixem 500 g de patata monalisa, deixant-hi la pell, i la posem a bullir amb aigua fins a cobrir, i un polsim de sal.
  2. En un bol, hi posarem una mica d'api que haurem pelat i tallat ben menut. Hi afegirem també mitja poma àcida tallada a dauets, un bitxo fresc que tallarem a rodelles, i menta i julivert, que també tallarem. Ho barregem bé amb una mica de xili de Jalapa amb vinagre, que esbocinarem.
  3. Ho amanim directament al bol amb un parell de cullerades de maionesa i una de mostassa. Ho barregem bé amb el suc de mitja llimona.
  4. Hi incorporem la patata, freda, i ho integrem.
  5. Ho emplatem afegint-hi una mica més de julivert, panses, nous i un raig d'oli.
Anar al contingut