All cremat d'escórpora
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: M. Dolors Gallego
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Marejol
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 filets d'escórpora
- 400 g de patates
- 4 grans d'all
- 4 tomàquets
- fumet de peix
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en una olla fregiu els alls laminats fins que quedin gairebé cremats.
Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a daus i ratlleu els tomàquets.
A continuació, quan els alls ja estiguin ben torrats, afegiu el tomàquet ratllat a l'olla i deixeu-ho reduir. Tot seguit, afegiu-hi el fumet calent i, quan arrenqui a bullir, poseu-hi també les patates i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Finalment, incorporeu-hi els filets d'escórpora, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts, remenant-ho de tant en tant.
I ja per acabar, podeu emplatar-ho.
Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a daus i ratlleu els tomàquets.
A continuació, quan els alls ja estiguin ben torrats, afegiu el tomàquet ratllat a l'olla i deixeu-ho reduir. Tot seguit, afegiu-hi el fumet calent i, quan arrenqui a bullir, poseu-hi també les patates i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Finalment, incorporeu-hi els filets d'escórpora, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts, remenant-ho de tant en tant.
I ja per acabar, podeu emplatar-ho.