Pera amb crema de formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Pels seus ingredients, aquesta és una recepta molt rica en greixos, colesterol i vitamina DAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES 

     

    4 peres Conference  

    200 ml Vi ranci  

    200 g de crema de formatge de cabra  

    200 ml nata  

    150 ml llet  

    100 ml moscatell  

    50 g sucre morè  

    50 g de mel  

    1 branca de canyella  

    1 anís estrellat  

    1 llimona  

    1/2 full de gelatina  

    Mantega  

    Menta fresca 

PREPARACIÓ

  1. Pelem 4 peres conference. 
  2. Les tallem a quarts i en traiem els cors. Les posem en un bol on afegirem 200 ml de vi ranci, 100 ml de moscatell, 50 g de sucre morè, la pell i el suc d'una llimona, 1 branca de canyella i 1 anís estrellat. Ho integrem. Tapem i ho reservem. 
  3. Posem a hidratar mig full de gelatina. 
  4. En una cassola al foc posem 150 ml de llet, 200 ml de nata i 50 g de mel. Ho fem bullir. 
  5. Quan hagi arrencat el bull, apartem la cassola del foc i hi incorporem la gelatina hidratada. 
  6. Posem en un bol 200 g de crema de formatge de cabra i la barreja de nata, llet, mel i gelatina. Ho integrem amb les varetes manuals. 
  7. Portem les peres i la barreja amb la crema de formatge a la nevera, on reposaran 24 hores. 
  8. Traiem les peres de la nevera. I les posem en una safata sense els líquids. Hi afegim uns daus de mantega. 
  9. Colem el suc del marinat, el posem en una cassola i ho posem a un pot on ho reduirem al forn durant 20 minuts. 
  10. Enfornem les peres a 200º durant 20 minuts.   
  11. Traiem de la nevera la crema de formatge. 
  12. Servim. Primer hi posem les peres, hi afegim la crema de formatge, que és millor que la disposem als marges del recipient on servim,  i després hi banyem les peres amb la reducció del marinat. Rematem el plat amb unes fulles de menta.  
Anar al contingut