Peres al vi

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 peres de Lleida
  • 500 g de vi macabeu
  • 500 g de most
  • 6 làmines de gelatina
  • 1 llimona
  • 2 cullerades de panela
  • canyella
  • gingebre
  • romaní
  • 2 preses de xocolata, 85 per cent de cacau
  • aigua mineral
  •  

PREPARACIÓ

  1. Hidratem la gelatina amb aigua freda. Escalfem el most i hi dissolem la gelatina.
  2. Posem el most al congelador.
  3. Rentem i tallem les peres. En traiem el cor, però no les pelem.
  4. Dins un pot posem vi, sucre, canyella, gingebre ratllat, suc de llimona, romaní i, si fa falta, aigua fins que cobreixi. Ho coem 10 minuts a foc molt baix.
  5. Traiem les peres, colem el most i el reduïm fins que ens quedi un xarop. Ho deixem refredar tot.
  6. En el got americà i aboquem el xarop fred i la gelatina congelada. Ho triturem fins que ens quedi textura de granissat.
  7. Damunt el granissat de peres hi ratllem la xocolata ben fina.
Anar al contingut