Anar a la navegació principal
Estocolm

Metro artístic. Estocolm, Suècia.

"El metro d'Estocolm és més que un mitjà de transport. A part de la seva gran eficiència, també destaca per la presència d'obres d'art decorant les andanes
"El metro d'Estocolm és més que un mitjà de transport. A part de la seva gran eficiència, també destaca per la presència d'obres d'art decorant les andanes. El millor que un pot fer per descobrir-lo és deixar-se portar, anar una mica a la deriva, i trobar-se amb estacions que són petits racons de tranquil·litat i bellesa."

Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts