Anar a la navegació principal
Tel Aviv

Deixar de ser haredim. Marc Español. Tel Aviv.

La comunitat jueva ultraortodoxa és un dels grups més tancats i retrògrads de tot Israel, i es caracteritzen per viure en barris aïllats de la resta de la societat on els codis de conducta són extremadament rígids i estrictes

La comunitat jueva ultraortodoxa és un dels grups més tancats i retrògrads de tot Israel, i es caracteritzen per viure en barris aïllats de la resta de la societat on els codis de conducta són extremadament rígids i estrictes. Anualment, però, fins a un 10% de la comunitat pren la decisió de marxar-ne per començar una vida totalment diferent, malgrat les dificultats de passar d'una vida completament regulada, a una de molt més oberta.


Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts