Iria del Río és la Marga, a "Visitant"
Iria del Río és la Marga, a "Visitant"

Acaba el rodatge de "Visitant", un thriller amb participació de TV3

A finals d'agost va començar el rodatge del llargmetratge "Visitant", una pel·lícula amb participació de TV3, dirigida per Alberto Evangelio i protagonitzada per Iria el Río i Miquel Fernández. El rodatge, que s'ha fet entre València i el municipi de Puçol, acaba aquesta setmana. Es podrà veure als cinemes a finals del 2021

Després de cinc setmanes intenses, s'ha acabat de rodar del primer llargmetratge del director valencià Alberto Evangelio, "Visitant", que arribarà als cinemes, l'octubre del 2021. Evangelio, molt premiat pels seus curts, ha fet el salt a la direcció d'un llargmetratge, que barreja terror, ciència-ficció i suspens, un projecte que ha tingut el suport del Festival de Sitges.

"Visitant" és una història de personatges amb una atmosfera opressiva, plena de girs i sorpreses. L'acció passa pràcticament tota en una casa –d'arquitectura bastant peculiar– del municipi de Puçol (Horta Nord), al País Valencià. Està protagonitzada per un equip d'actors joves, amb Iria del Río ("Les de l'hoquei"), Jan Cornet, Miquel Fernández i Sandra Cervera.

La trama parla del pare de la Marga, que es posa malalt i algú ha d'anar a supervisar les obres de reforma de la casa del poble. Serà la mateixa Marga, que està en plena crisi matrimonial i que fa molts anys que no hi viu, però hi té tants records, entre aquelles parets! Ben aviat començarà a tenir sensacions i percepcions que la transportaran a una realitat alternativa on sembla que la seva germana morta s'hi vol comunicar i on es replantejarà algunes decisions que ja havia pres.

Evangelio reconeix la dificultat del rodatge: "És una pel·lícula complicada, amb un guió enrevessat amb realitats alternatives..." i agraeix l'ajuda de tot l'equip, amb qui s'ha trobat com en família.

"Visitant" és una producció de Beniwood Producciones, Life & Pictures la participació de TV3, IVC, À Punt i el Ministeri de Cultura
Anar al contingut