Noves propostes

Un munt d'estrenes arriben aquest estiu al K3

El K3 amplia la seva franja d'emissió amb més hores i noves sèries per animar l'estiu.

Amb l'arribada de l'estiu i de les vacances escolars, el K3 amplia la franja matinal per oferir als més petits de la casa un munt de diversió i novetats. A partir del 24 de juny, el K3 tindrà dues franges ben diferenciades: de 07.00 a 15.00 i de 17.15 a 21.30 h.

Més hores d'emissió plenes de vells amics, però també d'un munt d'estrenes. S'estrena "Zoomix" i "Chiro" dins del Mic3 i "Spirou i Fantàstic", "En Matt i els monstres", "Mandarina & Cow" i "Animàlia" arriben al Club Super3.

"Zoomix" (Estrena: 24 de juny)

De dilluns a divendres, a les 17.15, al Mic3. Dos capítols cada dia.

Sabies que el cocodril Coco pot estar-se fins a dos anys sense menjar? I que l'aranya Lola viu fins als deu anys?
"Zoomix" vol divertir els nens amb anècdotes i curiositats de la vida i els costums dels animals.

En cada un dels episodis ens endinsarem en la vida d'un animal diferent, en coneixerem la família, els costums i a què es dedica.

Perquè conèixer els animals és respectar-los.

"Chiro" (Estrena: 24 de juny)

De dilluns a divendres, a les 08.15, al Mic3.

Nemo Land és un poble pacífic situat en un bosc sota un cel blau intens. A Nemo Land, els animals que hi viuen estan fets de blocs quadrats.

Quan la senyora CoCo dóna a llum tres pollets encantadors, la població augmenta a Nemo Land. Tots els animals del poble se n'alegren i els donen la benvinguda. Els pollets ràpidament es fan amb tot el poble.

Pels pollets, el món està ple de coses noves i interessants, com el fet que el petit porc Kuri tingui quatre potes en comptes de dues, que la xerraire mona Charlie pugui pujar als arbres tan fàcilment, i que els ànecs nedin tan bé a l'aigua. Tot és meravellós i desperta la curiositat dels tres pollets.

A través dels contes que els expliquen els seus pares i jugant amb els seus amics, tots tres aprendran de tot el que els sorprèn. I gradualment també ho aprendran tot sobre la natura.

Aprendre d'aquest món ple de misteris és divertit i tota una aventura, per a ells.
Cada nit s'adormen esperant amb delit el nou plaer de l'endemà.
Quina aventura trobaran?

"En Matt i els monstres" (Estrena: 24 de juny)


De dilluns a divendres, a les 11.30 i a les 19.25, al Club Super3. Dos capítols cada dia.

Joliville és un lloc preciós per viure... si no et molesten els monstres!
Matt Average no només té deures a fer quan torna a casa de l'escola, també té monstres per caçar!
Matt no caça sol, ja que forma part de l'Agència Monstre. Al seu costat hi ha en Bruce, el seu optimista pare; l'Ellen, el geni de la publicitat de la seva mare; en Dink, el monstre domèstic que només en Matt és capaç d'entendre; i la Manson, la noia de la porta del costat, tota una apassionada de les aventures.
Els monstres que cacen no són especialment dolents però alteren les vides de la gent. L'Agència Monstre està preparada amb solucions innovadores i dissenyades especialment per a cada client.

També tenen competència: la Companyia Bovary, disposats a qualsevol cosa per aconseguir el control del mercat de caça de monstres. Però en Matt no pateix gens ni mica: quan arriba un avís de monstre, no hi ha ningú millor que la seva família i l'Agència Monstre per solucionar el problema!

"Mandarina & Cow" (Estrena: 24 de juny)


De dilluns a divendres, a les 12.55, al Club Super3. I si durant la setmana no els podeu veure, "Mandarina & Cow" també durant el cap de setmana a les 11.00.

Imaginem una família urbanita: una mare, un pare, dos fills i un animal de granja. Després observem-la de prop: el pare està enganxat tot el sant dia al mòbil mentre que ningú sap ben bé en què treballa i la mare és una inventora que somia en el Nobel, però amb una vida força desastrosa. Els seus fills són un filòsof adolescent que es pren la vida com li arriba (normalment en posició horitzontal) i un noi atractiu, de 8 anys amb l'energia de 800.000 conills de Duracel. Llavors hi ha la vaca domèstica. Que parla, òbviament. I té un munt de coses a dir.

"Mandarina & Cow" és una sèrie esbojarrada protagonitzada per la família més boja del món!

"Spirou i Fantàstic" (Estrena: 24 de juny)

De dilluns a divendres, a les 10.40, al Club Super3.

Spirou i Fantàstic afronten la seva vida plena d'aventures i misteris amb bon humor.
Aquests herois de la classe alta s'enfronten a les situacions més improbables acompanyats del seu comptable Champignac, també inventor i científic i de la seva fidel mascota, l'esquirol Spip.

Descobriran qui hi ha darrere de tots els fets estranys i sobrenaturals que s'estan produint? En serà culpable el científic boig Zorgulb? O en serà culpable el cosí d'ànima negra d'en Fantàstic, en Zantafio?
Només aquests dos grans investigadors, Spirou i Fantàstic, poden descobrir tota la veritat.

"Animàlia" (Estrena: 24 de juny)

De dilluns a divendres, a les 19.00, al Club Super3.

La comèdia, l'aventura i el misteri es combinen en aquesta sèrie animada àgil i divertida que presenta dos nens, la Zoe i l'Àlex, que són arrossegats a un món únic d'animals que parlen...

Però tot no està en pau i harmonia al regne... Uns fets estranys fan perillar la civilització a "Animàlia". La Zoe i l'Àlex i els seus nous amics -en G'bubu, el goril·la, i l'Iggy, la iguana- fan tot el que poden per ajudar a resoldre aquests misteris i portar la pau i l'ordre de nou a la Terra.

Al llarg del camí hauran d'aprendre a tractar altres animals: Allegra, un caiman rondinaire; Tyrannicus, un tigre intrigant; alguns porcs molt pudents, i Livingstone, un lleó que, d'una manera estranya, sembla que té el control d'"Animàlia".

"Animàlia" està basada en el famós llibre d'animació de Graeme Base, del qual s'han venut uns tres milions d'exemplars a tot el món.

"La legió de superherois" (Estrena: 28 de juny)

Dissabte i diumenge, a les 09.30, al Club Super3

"La legió de superherois" és una sèrie animada protagonitzada per un jove Superman que combina humor i acció. La sèrie, que compta amb l'últim dels superherois, transporta els nens de qualsevol edat a un món ple de fantasia i aventures.

A cada capítol, Superman i la Legió lluita contra amenaces d'altres mons i d'adversaris que desafien l'equip de superherois tant físicament com emocionalment.

L'estrella de la sèrie és Clark Kent, que viatja mil anys en el futur i, amb l'ajuda de la Legió, descobreix tota la capacitat dels seus poders, com guanyar confiança en tot el que és capaç de fer i aconseguir convertir-se en el superheroi que el món necessita.

La Legió és, per altra banda, un grup ple de bones intencions, no gaire disciplinats i poc conscients encara, per la seva joventut, de tots els seus poders. Quan encara estan aprenent a controlar-los, els legionaris cometen errors molt sovint i miren de mantenir-se en vida per aprendre la lliçó. Hi ha una dotzena de legionaris, però la sèrie se centra en un grup de sis sense comptar el mateix Superman: Lightning Lad, Saturn Girl, Timber Wolf, Brainiac 5, Bouncing Boy i Phantom Girl.
Anar al contingut