MAR DE FONS

"Mar de fons", la nova sèrie de TV3

TV3 estrena dilluns, a les 21.30, "Mar de fons", una història plena d'intrigues, ambicions i poder, protagonitzada per David Selvas i Irene Montalà.

La nova temporada de tardor comença forta a TV3. I per emplenar el buit que ha deixat en el "prime time" dels dilluns i dimarts l'exitosa "Ventdelplà", arriba "Mar de fons", una garbuix d'històries d'intriga, ambició i poder en el marc d'un edifici que esdevindrà tan protagonista com els actors, el World Trade Center de Barcelona.

El director de TV3, Francesc Escribano, l'ha definida com "una sèrie de bons actors, bones actrius, bon guió i una excel·lent producció i posada en escena". El director s'ha mostrat convençut que "enganxarà l'audiència i per això estem plenament orgullosos de la feina feta".

El cap de Dramàtics de la casa, Jordi Roure, també s'ha mostrat esperançat que el producte funcionarà. Ha explicat que com a substitut de "Ventdelplà", que es desenvolupa en un ambient rural i d'interior, s'ha volgut apostar per una sèrie feta a Barcelona, oberta al mar i que tractés una classe social que mai s'hagués tocat a la televisió, és a dir, molt elevada. "Dormim molt tranquils perquè sabem que tenim a les mans un producte potent i molt sòlid", ha assegurat.

En la presentació de la sèrie, on hi havia presents també tots els actors, el seu director, Jesús Segura, ha dit que "amb la Guerra Civil com a teló de fons, volíem explicar com viu la gent rica, quins misteris i secrets poden arribar a tenir i creiem que ho hem aconseguit". Però per sobre de tot, com ha explicat un dels guionistes, David Castillo, "malgrat que el tema de la guerra ens serveix per expicar moltes situacions, el que dóna fons al mar són els sentiments i l'amor en totes les seves variants". És a dir, cada setmana assistirem a l'estudi acurat dels desitjos, les il·lusions, les esperances i la problemàtica sentimental de cadascun dels personatges.

Així doncs, aquest dilluns, 18 de setembre, a les 21.30, hem d'estar atents a l'inici de "Mar de fons", protagonitzada per David Selvas i Irene Montalà, la sèrie que, almenys fins al gener, de ben segur que ens captivarà a tots.
Anar al contingut