CLUB SUPER 3

El Club Super3 arriba al milió de súpers

Després de 16 anys d'emissió, el conegut programa infantil de Televisió de Catalunya ha repartit 1.000.000 de carnets. Amb aquestes xifres, es consolida com a referent i motor de cohesió, i integració a Catalunya.

El Club Super3 ha arribat al milió de súpers. Se sabrà qui és el dilluns 5 al Club Super3. Després de 16 anys d'emissió, el conegut programa infantil de Televisió de Catalunya ha repartit 1.000.000 de carnets. Des que va començar, el Club Super3 va traspassar l'àmbit televisiu i es va convertir en un club, una web, una revista, una festa i, en definitiva, un fenomen únic de comunicació i identificació social a Catalunya.

Arribar al milió de socis -coneguts com a súpers- és una bona prova de l'èxit del Club Super3, que en els últims mesos ha experimentat un nou impuls gràcies a una renovació total dels seus personatges, la seva imatge, les seves cançons i també els seus carnets, ara diferenciats per edats. Un per als súpers fins a 8 anys i un segon carnet, el carnet Super3+, per als súpers de 8 a 14 anys, i amb activitats destinades especialment a aquest públic més gran. La xifra de súpers actius entre els 0 i 14 anys s'acosta al mig milió, però és la suma de tots els carnets editats des del 1991 la que supera, actualment, el milió.

Amb aquestes xifres, el Club Super3 es converteix no tan sols en un fenomen quantitativament molt important -a l'abast de molts pocs clubs a tot el món-, sinó que es consolida també com a referent i motor de cohesió i integració a Catalunya. Aproximadament, un de cada dos nens catalans és súper i participa de la multitud d'activitats formatives i de lleure que es promouen des de les diverses finestres comunicatives del club.

La voluntat de pertànyer al club és tan gran que, al llarg de tots aquests anys, s'han arribat a rebre peticions de carnet de súper per a nadons amb procés de gestació -ens han enviat una ecografia en comptes d'una fotografia-, de pares que sol·licitaven ser súpers com els seus fills, o d'alguns nens que volien fer súpers les seves mascotes.

Des del dia que es va estrenar el programa, el club no ha parat de fer nous súpers que s'han anat fent grans amb la companyia del club i, amb els anys, alguns súpers s'han convertit en personatges destacats i coneguts per tothom. Per exemple, en el camp esportiu són súpers el campió del món de motociclisme, Dani Pedrosa; el porter del Futbol Club Barcelona Víctor Valdés i els jugadors de bàsquet Pau Gasol, de l'NBA, i el seu germà Marc Gasol.

També destaquen súpers en el món del teatre, la televisió i la música, com per exemple Elena Gadel, protagonista musical de "Mar i cel" i "Grease"; Lluís Marquina, presentador de l'"Info-K" al canal K3; Àlex Casademunt, cantant i presentador del programa "Cantamania" de TV3, o l'actriu Georgina Latre i l'actor Carlos Cuevas, que encarnen la Isona i el seu germà en la sèrie "Ventdelplà" de TV3.

El súper afortunat amb el carnet 1.000.000 és Júlia Gòdia, d'Alcarràs (Lleida). A la Júlia, de 9 anys, li esperen un munt de sorpreses amb els personatges del Club Super3. Participarà en un dels gags televisius, protagonitzarà l'espai "El món dels súpers", tindrà un reportatge en exclusiva a "La revista dels Súpers" i participarà en un xat, explicant la seva superexperiència, a la web del club.
Anar al contingut