Alberto Ammann i Bruna Cusí protagonitzen "Upon Entry"
Alberto Ammann i Bruna Cusí protagonitzen "Upon Entry"

"Upon entry", amb la participació de 3Cat, aconsegueix tres nominacions als Independent Spirit Awards

"Upon Entry (L'arribada)", l'òpera prima d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez i amb la participació de 3Cat, ha aconseguit tres nominacions als Independent Spirit Awards: Millor Òpera Prima, Millor Primer Guió i Millor Muntatge.

A aquest reconeixement internacional se suma a les tres nominacions en els premis Goya; les tres nominacions en els premis Forqué i tres més als premis Feroz. 

El film ha passat pel Festival South by Southwest a Austin (Texas), BAFICI de Buenos Aires, el D'A Film Festival de Barcelona, ​​ha guanyat el premi FIPRESCI al Tallinn Black Nights Film Festival (Estònia), el Premi a la Millor Pel·lícula al Kolkata Film Festival (Índia) i la Biznaga de Plata a la Millor Interpretació Masculina per a Alberto Ammann al Festival de Màlaga. 

Els Independent Spirit Awards són els guardons organitzats des de fa gairebé 40 anys per Film Independent i que es caracteritzen pel reconeixement de pel·lícules realitzades al marge dels grans estudis de Hollywood.  

Sinopsi 

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida. La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a "la terra de les oportunitats". Però, en entrar a la zona d'immigració de l'aeroport de Nova York, són conduïts a la sala d'inspecció secundària, on seran sotmesos pels agents Vásquez i Barrett a un desagradable procés d'inspecció i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a amagar. 

"Upon Entry" és una producció de Zabriskie Films, Basque Films i Sygnatia, amb la participació de 3Cat. 

Anar al contingut