Ja som un milió d'usuaris a la plataforma 3Cat

L'entorn digital arriba als 4 milions d'hores de consum mensual de continguts en català i supera els 20 milions de reproduccions cada mes

La plataforma 3Cat supera el milió d'usuaris registrats en els seus primers vuit mesos de funcionament. El nou entorn digital de 3Cat ha quadruplicat els seus usuaris registrats des de la seva posada en marxa el 30 d'octubre, quan s'iniciava amb gairebé 250.000 usuaris.  

De mitjana, vuit mesos després de la seva estrena, 2.000 nous usuaris diaris s'han donat d'alta cada dia durant el mes de juny, amb les noves estrenes, com el gran èxit de "Tor" o el "Cuina com puguis",  i l'aportació de continguts d'entreteniment com el "Joc de cartes" i "Eufòria" i altres de llarga capitulació com el "Com si fos ahir". 

La plataforma consolida el seu públic, supera els 20 milions de reproduccions, connecta amb més de 2,7 milions de dispositius únics mensuals, i escala fins als 4 milions d'hores de consum de continguts en català cada mes. Així, cada dia, els catalans accedeixen de mitjana a més de 130.000 hores de continguts en la nostra llengua a través de la plataforma 3Cat. Unes dades que la situen com el principal referent de continguts audiovisuals en la llengua del país. 

 

La plataforma 3Cat s'ha adaptat als nous hàbits de consum, a la nova manera d'accedir als continguts que demanava l'audiència, i s'ha complementat a la perfecció amb el lideratge indiscutible de TV3 i el creixement sostingut de Catràdio. Amb un entorn més intuïtiu, amb una visualització dels continguts més atractiva i amb més usabilitat. 

A més, més de 67.000 usuaris registrats consumeixen els continguts de la plataforma 3Cat des de fora de l'Estat, per mantenir-se connectats amb l'actualitat i l'entreteniment del país.  

Tot un món de continguts per a tots els públics i en català 

3Cat presenta un catàleg en creixement constant, amb noves col·leccions temàtiques, com les protagonitzades per peces documentals i reportatges d'actualitat o les associades a esdeveniments audiovisuals a Catalunya, com la celebració del Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT o l'espai de comèdia del Festival Cruïlla. Però també amb noves estrenes de concursos, com "El tros", "Atrapats" o "Cuina com puguis", i noves ficcions com "Asfalt", "Nudes" o "Vintage".  

La plataforma 3Cat garanteix el consum de tots els continguts d'actualitat, educatius i d'entreteniment en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, i és, a més, una de les primeres OTT que incorporen l'àudio i el videopòdcast.  

 

#audiències3Cat

#líders3Cat

Anar al contingut