Xavier Grasset assumeix les tardes de TV3 i Marina Romero es posarà al capdavant del "Més 3/24"

Xavier Grasset liderarà la nova aposta de les tardes de TV3 per a la propera temporada. Un magazín, de 17.45 a 19.15, que s'inspira en els espais de trobada entre companys i amics, allò de quedar per fer un cafè o "afterwork".

El programa tractarà, d'una manera distesa, temes d'interès que van des d'aquells més vinculats a l'actualitat fins a diverses seccions d'entreteniment, tendències, de cultura o estil de vida pròpies dels gèneres televisius, sempre des d'una mirada molt desenfada. Per recrear encara més aquest nou format de tarda, el disseny del plató del nou programa de TV3 s'inspirarà en la imatge d'un bar o cafeteria molt particular. Un espai popular, càlid, distès i de conversa desenfadada. 

Actualitat, entreteniment i cultura equilibrats per l'experiència de Xavier Grasset, amb una llarga i consolidada trajectòria a 3Cat, on dirigeix i produeix des de fa més de 35 anys programes a Catràdio i on actualment presentava el "Més 3/24". 

Grasset, un dels comunicadors més populars del país, ha combinat al llarg de la seva trajectòria l'entreteniment, l'anàlisi política, la informació i l'humor. Des de la temporada 2015-2016 presenta el programa "Més 3/24", un espai que ha esdevingut referent tant pels convidats i tertulians amb què compta, com per la mirada d'autor que Grasset hi posa en el tractament dels temes. Anteriorment, havia dirigit i presentat un dels programes radiofònics més originals dels últims temps, "El món s'acaba", que va estar a l'antena de Catalunya Ràdio durant set temporades. També ha estat delegat de l'emissora a Madrid i sotsdirector d'"El matí de Catalunya Ràdio". A la ràdio pública també ha dirigit i presentat la tertúlia diària d'actualitat "L'oracle" durant 9 temporades, a més d'altres programes com "Tot Gira" i "De quatre a set, Grasset". 

La nova proposta de les tardes de TV3 estarà produïda per la productora Atomic Beat que ha participat de diversos projectes de 3Cat tant a la televisió com a la ràdio. 

Atomic Beat és una productora emergent de nova creació que combina el nou talent de l'entorn català amb l'experiència d'un equip de creatius i productors de llarga trajectòria. L'empresa sorgeix de la unió de tres socis amb desenes de programes escrits, dirigits durant dècades d'experiència en tele i ràdio. Fruit d'aquesta trajectòria Atomic vol mesclar el coneixement dels mitjans amb una mirada personal sobre la manera de fer entreteniment. Un estil propi de la productora que ha mostrat en els seus programes recents. La companyia catalana ha treballat en diversos projectes per 3cat, tant en programes radiofònics com televisius. L'entreteniment i l'humor són dos dels segells principals d'Atomic Beat, tant per la seva experiència com pel coneixement que tenen dels professionals dedicats aquests àmbits. 

El repàs a l'actualitat amb Marina Romero 

La periodista Marina Romero assumirà a partir de la temporada que ve l'espai diari del "Més 3/24", de dilluns a divendres. Un repàs a l'actualitat que mantindrà l'anàlisi, la reflexió i una entrevista en profunditat per acostar als espectadors les claus informatives del dia. Marina Romero fa, d'aquesta manera, el salt a la televisió després de la seva trajectòria a la ràdio pública en què ha assumit entre d'altres responsabilitats "El Matí de Catalunya Ràdio" durant la baixa de paternitat de Ricard Ustrell. Anteriorment també havia dirigit i presentat el programa matinal de l'emissora durant la temporada d'estiu.  Romero s'ha format professionalment a la ràdio local de Sant Cugat.   

Anar al contingut