"Uno para todos", amb participació de TV3, inaugurarà el BCN Film Fest 2020

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST), inaugurarà la quarta edició el 25 de juny amb "Uno para todos". El film, amb la participació de TV3, és el segon llargmetratge de David Ilundain després de "B, de Bárcenas" i està protagonitzat per David Verdaguer ("Estiu 1993", "Els dies que vindran"). La inauguració comptarà amb la presència de l'equip de la pel·lícula.
TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans oficials del festival i hi han estat presents des de la primera edició d'aquest festival, que va néixer al voltant de la diada de Sant Jordi amb una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades amb la literatura i/o la història. Enguany, per la crisi de la Covid-19, el BCN FILM FEST se celebrarà del 25 de juny al 2 de juliol i serà un dels primers festivals de cinema que tindrà lloc amb públic a les sales des de la implantació de l'estat d'alarma el 14 de març.

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST), inaugurarà la quarta edició el 25 de juny amb "Uno para todos", el segon llargmetratge de David Ilundain després de "B, de Bárcenas".

"Uno para todos", protagonitzat per David Verdaguer ("Estiu 1993", "Els dies que vindran"), és un drama sobre un professor interí que ha de reintegrar a l'aula un alumne malalt i cap dels seus companys no vol que torni a classe. El repartiment el completen Clara Segura ("Una pistola en cada mano"), Patricia López Arnaiz ("La peste"), Ana Labordeta ("Planes para mañana") i Betsy Túrnez ("El rey tuerto"), a més dels actors infantils no professionals. El guió el firmen Coral Cruz ("Incerta Glòria") i Valentina Viso ("María y los demás"). 

La pel·lícula està produïda per Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE i Amalur AIE, amb la participació de TVE, TV3, Movistar+, Rakuten Cinema i Aragón TV, i el suport de l'ICAA, ICEC, Gobierno de Navarra i MEDIA Europa Creativa.

La IV edició del BCN FILM FEST, que compta amb el suport, un any més, de TV3 i Catalunya Ràdio com a mitjans oficials, se celebrarà aquest estiu, entre el 25 de juny i el 2 de juliol, a la seva seu oficial, els cinemes Verdi de Barcelona, i serà un dels primers festivals de cinema que tindrà lloc amb públic a les sales des de la implantació de l'estat d'alarma el 14 de març per la crisi de la Covid-19 a Espanya. El BCN FILM FEST complirà amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, així com l'aforament màxim previst que marqui la llei en el moment de la celebració del festival. 

tv3.cat/ficcioicinema

 

Anar al contingut