Dijous, a les 18.30

Una temporada amb dues Champions d'handbol, a Esport3

Demà, a les 18.30, a Esport3, el Barça comença la seva participació en una nova edició de la Champions d'handbol. Els blaugrana jugaran el primer partit d'aquesta fase regular a la pista del HC Motor Zaporozhye d'Ucraïna

El Barça té una doble d'oportunitat de guanyar un títol que fa cinc anys que se li resisteix. I és que serà una temporada intensa, perquè hi ha dos títols continentals en joc. El 28 i 29 de desembre a Colònia es jugarà la Final Four de la temporada passada, que es va ajornar per la pandèmia de la Covid-19. El Barça hi té una plaça reservada, juntament amb el PSG francès, el Veszprém hongarès i el Kiel alemany.

I el 12 i 13 de juny, a la mateixa ciutat alemanya, es disputarà la segona Final Four de la temporada, corresponent a la Champions 2020-2021, que comença aquesta setmana.

Televisió de Catalunya compleix 35 anys de retransmissions internacionals d'handbol i acaba d'arribar a un acord amb els organitzadors de l'EHF Champions League per continuar-ho fent durant les tres pròximes temporades. En aquesta edició tots els partits es jugaran en jornada de dimecres o dijous. 

El canal Esport3 farà un ampli seguiment de la competició. Seran més de dues hores de transmissió de cadascun dels partits del Barça, amb una àmplia prèvia del partit, convidats especials i un postmatx per analitzar tot el què passi sobre la pista.

Els comentaris d'aquestes transmissions seran de Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente buscarà les reaccions a peu de pista, respectant tots els protocols de seguretat sanitària marcats per l'organització. L'anàlisi dels partits seran un any més de l'entrenador Toni García.

L'organització de l'EHF Champions League anuncia aquesta temporada un salt qualitatiu en la realització televisiva dels partits perquè les retransmissions siguin encara més espectaculars. El responsable de fer-ho possible al Palau Blaugrana serà el realitzador de Televisió de Catalunya Àngel Múñoz. I els productors Francesc Ortega i Àngel Serralabos coordinaran els més de trenta professionals que participaran en cadascuna d'aquestes retransmissions. 

El primer partit del Barça al Palau Blaugrana serà el dijous 24 de setembre, a les 20.45, contra el Celje d'Eslovènia i com sempre es podrà seguir en directe per Esport3. 

esport3.cat

Anar al contingut