El Tricicle
Tricicle
Dissabte, a les 21.55

"Una nit amb..." Tricicle, al 33

El dissabte 27 de novembre, a les 21.55, al 33 començarà la sisena nit temàtica "Una nit amb...", un espai dedicat a personatges molt coneguts que, cada dissabte a la nit, recuperarà programes emesos en què ha participat el protagonista. Aquest sisè dissabte, estarà dedicat a Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, un tercet de còmics excepcional amb més de 40 anys d'història. La nit temàtica amb què el 33 vol destacar aquesta companyia de teatre còmic començarà a les 21.55 i s'acabarà a la 1.35 de la matinada. Més de tres hores i mitja plena dels programes de la cadena en què han intervingut, i una tria dels esquetxos més emblemàtics i que més han divertit el públic.

En primer lloc, "Una nit amb Tricicle" emetrà "Tricicle 40", la història de tres nois de Barcelona que a l'inici dels anys 80 es van llançar als escenaris i van acabar revolucionant la comèdia catalana. La seva és una història d'audàcia, d'èxit, de perfeccionisme, d'amistat, i de milers i milers de gags. "Tricicle 40" és el retrat vibrant i ple d'humor de la darrera gran companyia de teatre gestual, a punt d'abaixar el teló per última vegada. És una producció de Minoria Absoluta, SL en coproducció amb TV3.

Tot seguit, a les 23.00, el 33 emetrà el capítol que el programa "Còmics", que reivindica els grans humoristes catalans, va dedicar al grup de mim.

I després, quan passin pocs minuts de la mitjanit, s'emetran tres capítols de "Tres estrelles", La sèrie que transcorre en un hotel de luxe de la costa catalana, tot i que podria ubicar-se a qualsevol costa i a qualsevol hotel de luxe del món. Cada capítol es compon de dues o tres situacions que protagonitzen els diferents clients que arriben aquell dia a l'hotel i que acaben unint-se en una persecució final de tots els que hi han intervingut de la manera com acabaven les antigues historietes del "tiovivo".

"Una nit amb..."

A partir de programes emesos fa poc i altres d'històrics, "Una nit amb..." s'acostarà a actors i actrius, còmics i comunicadors que han tingut una presència destacada a Televisió de Catalunya.

Amb sèries com "Còmics", el programa que repassa la història de l'humor català i altres d'especials històrics, s'ha confegit una programació per omplir les nits dels dissabtes d'humor amb bona companyia i bons records.

Cada nit de dissabte estarà dedicada a un personatge diferent. Entre els que protagonitzaran les primeres setmanes, hi haurà Rosa M. Sardà, Mary Santpere i la Lloll, però els seguiran molts d'altres. Tots de sobres coneguts pels espectadors.

La propera nit de dissabte del 33 estarà dedicada al Tricicle.

tv3.cat/33
Anar al contingut