Dijous, a les 21.55

Un "Polònia" de corones i virus

Demà dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", Javier Ortega Smith (Albert Mèlich), contagiat pel coronavirus, es quedarà confinat a casa i haurà de fer teletreball. Res li impedirà seguir defensant Espanya des de casa.

A més, sembla que PP, PSOE, Vox i Ciutadans deixaran les seves diferències de banda per lluitar plegats per una bona causa: amagar els escàndols borbònics per poder perpetuar "El regne sense fi".

I el caos arribarà a La Zarzuela, després que s'hagi confirmat un cas de coronavirus a l'escola de la infanta Elionor. Per seguretat, la família reial s'haurà de confinar amb tota la gent amb qui hagin tingut contacte últimament.

Quim Torra (Ivan Labanda) comença a prendre mesures per combatre el coronavirus a Catalunya. Ajornar actes és una prioritat, fins que es troba en la dicotomia d'ajornar la Fira del Càntir de Sant Fost de Campsentelles.

El coronavirus és imparable, però això no impedeix que el puguem combatre amb estil. Marc Giró (David Marcé) donarà alguns consells per ser els malalts més cuquis.

L'atenció mediàtica pel coronavirus està eclipsant els virus comuns. Per això, la grip, la varicel·la i la gastroenteritis fan teràpia grupal en sessions de virus anònims. 

Uns altres damnificats pel coronavirus són els tertulians. Pilar Rahola (Cesc Casanovas) arribarà a la ràdio i es trobarà que la seva cadira està ocupada.

Bertín Osborne (Pep Plaza) intentarà demostrar que és un gran defensor del feminisme. Per fer-ho, es vestirà de dona durant 24 hores per sentir, en la seva pròpia pell, què és ser una dona.

Carles Puigdemont (Queco Novell), Artur Mas (David Marcé) i Quim Torra (Ivan Labanda) captaran afiliats al més pur estil "Tres estrelles" de Tricicle.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut