"Altsasu: ferides obertes"Eneko Mendiluze i Aritz Leoz, de la plataforma Altsasukoak aske
Eneko Mendiluze i Aritz Leoz, de la plataforma Altsasukoak aske

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, amb una quota del 17%, en un dimarts de rècords

TV3 va ser ahir líder amb una quota del 17%. Els telenotícies i el "Sense ficció" sobre Altsasu se situen entre els més vistos del dia.

Un dia més, TV3 va ser líder del dia, amb una quota del 17%. Cinc dels set programes més vistos van ser de TV3, amb el "TN vespre", conduït per Toni Cruanyes, en primer lloc, amb 771.000 espectadors i un 28% de quota. El tercer lloc va ser per al "TN migdia", amb Carles Prats i Raquel Sans, amb una quota del 28,6% i 512.000 espectadors.

El "Sense ficció" d'Albert Segura i Anna Sanmartí "Altsasu: ferides obertes", que recollia el testimoni de familiars i amics dels joves condemnats pel cas Altsasu i de víctimes del terrorisme d'ETA, va ser el segon programa més vist i va liderar la franja amb contundència, seguit per 644.000 espectadors i amb una quota del 22,8%. Es tracta d'un excel·lent resultat i és el segon "Sense ficció" més vist de la temporada.

En el rànquing dels més vistos també hi ha en cinquè lloc el "Cuines", en què Marc Ribas va preparar xató, que van veure 408.000 espectadors i va tenir un 23,1% de quota. El d'ahir va ser el tercer programa de "Cuines" més vist de la temporada.

L''"Està passant", l'informatiu satíric del vespre que condueix Toni Soler, va ser sisè, amb 380.000 espectadors i un 16,9% de quota.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

 

tv3.cat

Anar al contingut