TV3, líder d'ahir, dimarts, amb els telenotícies de nou en el podi i cinc programes de la cadena entre els més vistos

TV3 ha tornat a liderar l'audiència, ahir, dimarts, amb una quota del 10,9%. Cinc dels programes més vistos d'ahir són de TV3. Els informatius, en els primers tres llocs del rànquing, tots tres líders de la seva franja. També han destacat la sèrie "El paradís de les senyores" i "Coolhunters".

Ahir, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya, amb un 10,9% de quota. Els tres primers llocs del rànquing van ser per als informatius de la cadena, tots tres líders de la franja. En el primer, el "TN vespre", conduït per Carles Costa, amb 504.000 espectadors i un 24,2% de quota; en el segon, el "TN migdia", presentat per Carles Prats, amb 440.000 espectadors i un 23,8% de quota, i, en el tercer lloc del rànquing, el "TN comarques", amb Anna Garnatxe, que ha obtingut una quota del 19,2% i 307.000 espectadors.

En el novè lloc del rànquing dels més vistos i líder de la franja, s'hi situa el capítol d'ahir, "L'esperit nadalenc", de la sèrie de la sobretaula "El paradís de les senyores", amb una quota del 13% i 214.000 espectadors de mitjana. Tot seguit, en el desè, el programa "Coolhunters", amb Patrick Urbano i Serapi Soler, que ahir parlava de la moda. Va assolir una quota del 9,3%, 208.000 espectadors de mitjana i també va liderar la franja.

(Font: Kantar, ind. 4 i + amb segones residències i convidats)

tv3.cat

Anar al contingut