Dimarts

TV3 i Catalunya Ràdio analitzen el resultat de les eleccions del 4M a la Comunitat de Madrid

Demà, dimarts, TV3 i Catalunya Ràdio faran un seguiment especial del resultat de les eleccions autonòmiques a Madrid per analitzar les possibles repercussions que pugui tenir sobre la política espanyola i catalana. Serà després d'oferir tota la informació de la jornada electoral, que es podrà seguir per TV3, Catalunya Ràdio, el 3/24 i Catalunya Informació.

Aquest dimarts, 4 de maig, els mitjans de la CCMA oferiran tota la informació al voltant de la jornada electoral i el resultat de les eleccions a la Comunitat de Madrid, que arriben després d'una campanya plena de polèmica i crispació.

Després del seguiment de la jornada, a partir de les 20.00, TV3 disposarà de les dades del sondeig de Telemadrid a través de la FORTA, que es faran públiques al programa "Tot es mou", amb Helena Garcia Melero i Lluís Marquina, al canal 3/24 i al 324.cat.

A continuació, a les 21.00, el "TN vespre", amb Toni Cruanyes, també informarà del sondeig i oferirà els primers resultats de l'escrutini en connexió amb els equips de la delegació de TV3 a Madrid, encapçalats per Albert Calatrava, amb Josep Capella i Yolanda López.

El programa informatiu i d'anàlisi "Més 324" oferirà una edició especial, conduïda per Xavier Graset, que començarà a les 22.05 al canal 3/24 i continuarà a partir de les 23.15 amb l'emissió conjunta en directe per TV3 i el 3/24, que en aquesta ocasió substituirà la reemissió habitual del programa per TV3. L'espai, que allargarà l'emissió fins que es facin públics els resultats definitius, connectarà amb els equips de la delegació de TV3 a Madrid i oferirà l'anàlisi amb Gemma Ubasart, politòloga; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional, i Josep Lluís Martí, professor de Dret.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, el seguiment començarà a les 21.00 amb l'informatiu  "Catalunya nit", amb Kilian Sebrià, que s'allargarà fins a les 23.00 per fer un seguiment especial dels resultats. De les 22.00 a les 23.00, l'emissió continuarà per Catalunya Informació.

També sobre el terreny, a Madrid, hi haurà Marc Vidal, cap de la secció de Política, que seguirà la nit electoral des de la seu del PP, Caterina Karmany, amb l'última hora des de la seu del PSOE, i Jordi Prats, que cobrirà la informació des de la seu d'Unides Podem.

 

tv3.cat
catradio.cat
324.cat

Anar al contingut