Una imatge del primer capítol de "La fossa"
Diumenge, a les 22.40

TV3 estrena "La fossa", un thriller de quatre capítols que vol resoldre crims del passat i del present

Diumenge, 16 de febrer, a les 22.40, TV3 estrenarà la minisèrie "La fossa", dirigida per Agustí Vila i protagonitzada per Nausicaa Bonnín. Aquesta ficció consta de quatre capítols, de 40 minuts de durada, en què els personatges es troben immersos en una investigació de crims passats i recents.

El punt de partida de "La fossa" és l'assassinat d'un jove que treballa d'amagat en l'exhumació d'una fossa comuna de la Guerra Civil. A partir d'aquí, s'obre una investigació policial que revelarà crims del passat i del present.

En el primer capítol, la caporal dels Mossos Andrea Carmona (Nausicaa Bonnín), amb l'ajuda del Domi (Sergio Caballero), un policia local de la zona, es fa càrrec de la investigació de l'assassinat del jove David Martos (Marcos Franz), al costat d'una fossa comuna que el noi exhumava il·legalment als afores d'un poble del Penedès. El Guillem (Àlex Batllori), germanastre del David, n'és el sospitós principal, per una suposada disputa sobre l'herència de l'avi matern (Miquel Gelabert). La caporal Andrea fa un descobriment sorprenent a la mateixa fossa que capgira la investigació.

La minisèrie, que es va estrenar a la secció oficial del Zoom Festival d'Igualada, es podrà veure per primer cop a la televisió, a TV3 i a À Punt Mèdia, aquest diumenge, a les 22.40.

"La fossa" és una coproducció de Televisió de Catalunya, Bausan Films, À Punt Mèdia i Wise Blue Studios, amb el suport de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i la Generalitat Valenciana (IVC).

 

#LaFossaTV3

tv3.cat/lafossa

 

Anar al contingut