TV3 estrena en primícia el primer capítol d'"Itch", la nova sèrie del canal Super3

Aquest dissabte, 20 de febrer, el canal Super3 estrenarà dues noves sèries de ficció protagonitzades per adolescents i plenes d'enigmes i misteris: "D'aventura castigats" i "Itch". Com a novetat, el primer capítol d'"Itch" es podrà veure en primícia a TV3, a les 12.55, abans que arribi, el mateix vespre, a la pantalla del Super3.

El primer capítol de la sèrie australiana "Itch" es podrà veure en primícia a TV3, aquest dissabte al migdia. I al vespre, a les 21.00, també arribarà al canal Super3, just després de l'estrena d'una altra nova sèrie, en aquest cas canadenca: "D'aventura castigats". Totes dues produccions tenen en comú que estan protagonitzades per joves adolescents que busquen resoldre un misteri.

D'aventura castigats (a les 20.35 al Super3)

Tres alumnes molt aplicats de l'institut Alexander Graham Bell, el Hulk, la Raign i la Joy, acompanyats pel noi més problemàtic del centre, faran de tot i més per acabar castigats cada tarda després de classe amb un propòsit clar: aprofitar l'hora de càstig per descobrir la ubicació del laboratori secret de l'inventor del telèfon. Els membres de la colla hauran de desxifrar enigmes i seguir pistes per resoldre aquest misteri i altres que trobaran.

Itch (a les 12.55, a TV3; i a les 21.00, al Super3)

Itchingham Lofte, Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica, sovint amb resultats més aviat curiosos i força perjudicials per a la seva habitació. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú sap ben bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta i molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà de dalt a baix la vida de l'Itch, de la seva família i del seu entorn.

tv3.cat

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut