Dilluns, a les 23.05

TV3 estrena "El col·lapse", quan la societat actual s'ensorra al teu voltant

El dilluns 18 de gener, a les 23.05, TV3 estrena "El col·lapse", una sèrie que descriu amb cruesa i realisme l'hipotètic col·lapse econòmic i general de la societat actual. 8 episodis, dels que s'emetran dos cada dilluns, filmats en pla seqüència que presenten personatges en situacions i localitzacions molt diferents, però tots tenen en comú que el món s'ensorra al seu voltant. Una ficció francesa que té molt de realitat colpidora.

"El col·lapse" ("L'effondrement") és una sèrie de televisió francesa inspirada en les teories de la col·lapsologia, que alerta d'una conjunció fatal de factors polítics, sanitaris, mediambientals i energètics com a agents destructors de la societat.

La sèrie descriu amb cruesa i realisme l'hipotètic col·lapse econòmic i general de la societat actual. Són 8 capítols amb 8 espais on sobreviure. Cada episodi, rodat en un únic pla seqüència, és una història independent que presenta personatges en situacions i localitzacions molt diferents, però tots tenen en comú que el món s'ensorra al seu voltant. En un supermercat, en una benzinera, en una residència d'avis... La càmera segueix els personatges a un ritme frenètic i transmet els seus sentiments: el desconcert, l'estupefacció, l'angoixa, la desesperació per sobreviure. A través dels seus ulls, l'espectador viurà l'ensorrament del sistema des de diferents punts de vista i podrà veure com reaccionen (o reaccionem) en situacions extremes en què hi ha la supervivència en joc.

Sèrie creada, escrita i dirigida pel col·lectiu Les Parasites, format per Guillaume Desjardins, Jeremy Bernard i Bastien Ughetto.

Repartiment:

Lubna Azabal, Audrey Fleurot, Philippe Rebbot, Samir Guesmi, Thibault de Montalembert, entre altres.

Els dos primers capítols

1.- El supermercat

Al supermercat, els subministraments s'acaben, però Omar està fent tot el possible per donar als clients el que volen. De sobte, la seva xicota es presenta per exigir-li que ho deixi tot i que marxi de la ciutat amb ella abans que sigui massa tard, amb tant menjar com puguin...

2.- La benzinera

L'acció transcorre en una estació de servei on només es ven benzina a canvi de menjar. Hi ha moltíssima gent que fa cua i, a més, cal racionar el combustible. La benzina la serveixen dos homes de mitjana edat i un de més jove armat amb un bat de beisbol per si hi ha algun client que protesta gaire. Es respira un ambient molt tens. L'escassetat de benzina i d'aliments comença a passar factura.

#ElCollapseTV3

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut