Dissabte i diumenge, a les 14.20

"TTV. Tarragonina de Tota la Vida" i "De professió: contista", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.

Capítol 865: TTV. Tarragonina de Tota la Vida
Emissió: dissabte, 2 d'abril, a les 14.15

La Helle Kettner es considera una TTV, una Tarragonina de Tota la Vida. Un segell que va obtenir en ser escollida entre els quinze Tarragonins de Tota la Vida que van tenir l'honor de remullar-se a la Watermelon Pool a les festes de Sant Magí. L'any 2004 va arribar des de Dinamarca per aprendre castellà, i aquí va descobrir la necessitat de parlar també el català. Des d'aleshores participa activament en la societat tarragonina, per exemple, en el programa "Trójkat", a Ràdio Ciutat de Tarragona. Actualment treballa en la tesi doctoral en què estudia la relació entre els mitjans i una de les seves grans passions, el ciclisme.

Capítol 866: De professió: contista
Emissió: diumenge, 3 d'abril, a les 14.20

Inongo Vi Makomé és escriptor i dramaturg, i li agrada definir-se com a contista. Va arribar a Barcelona des del Camerun per estudiar medicina i ser pediatra, però aquest objectiu va perdre força davant d'allò que més li agrada: explicar històries. A les seves obres dibuixa una connexió entre les cultures d'Europa i d'Àfrica, un mestissatge que explica que els seus textos tinguin ressò tant aquí com allà. Ara al Camerun s'està fent l'adaptació d'un dels seus contes, basat en la història del Floquet de Neu, per a una sèrie de televisió, i aquí s'està treballant per representar una de les seves obres al teatre.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 1 d'abril del 2016

Anar al contingut