Jordi Costa i Sònia Gelmà
Jordi Costa i Sònia Gelmà
Dijous, a les 19.00

"Tot costa", en directe, des del Circuit de Catalunya

Dijous, "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, el programa esportiu que s'emet cada tarda a les 19.00 a Catalunya Ràdio, es desplaça al Circuit de Catalunya i escalfa motors amb Marc Márquez i Aleix Espargaró.

La Moto GP torna al Circuit de Catalunya aquest cap de setmana. Els pilots recorreran a gran velocitat l'asfalt de Montmeló i es tornarà a sentir l'olor de la benzina. "Tot costa", demà, escalfa motors des del Circuit i ho fa amb una tertúlia esportiva en què participaran Damià Aguilar, l'home Moto GP de Catalunya Ràdio, i els periodistes que també segueixen el Mundial de Motos des d'altres mitjans, com Ernest Riveras, a Movistar; Nadia Tronchoni, a "El País"; i Oriol Puigdemont, a Motorsport.

El programa entrevistarà dos fenòmens del motociclisme, els pilots Marc Márquez i Aleix Espargaró, aquest últim col·laborador del "Tot costa" en la secció "Aleix GP".

En aquest "Tot costa" des del Circuit de Catalunya, també hi haurà entrevistes a Carmelo Ezpeleta, president de Dorna, l'empresa organitzadora del mundial de motos, i a Manel Arroyo, director general de Dorna i també vicepresident del Barça.

 

catradio.cat/totcosta

facebook.com/totcosta

twitter.com/totcosta

 

Anar al contingut