Dilluns, a les 22.50

Tenir fills, a "Tot anirà bé"

Dilluns 19 d'agost, a les 22.50, TV3 emetrà un capítol més del programa d'estiu "Tot anirà bé", que barreja realitat i ficció en clau de comèdia, i narra la història de les situacions amb què es troba el còmic i guionista Oriol Parreño. En aquesta ocasió, l'última parella de l'Oriol té un fill.

"Tot anirà bé" és la nova sèrie del departament de Nous Formats que TV3 emetrà aquest estiu. L'Oriol Parreño, que representa l'antiheroi, es troba amb un bon grapat de situacions que li generen dubtes i incerteses i per a les quals no acaba de trobar solucions. Capítol rere capítol anirà fent un recorregut vital per tots aquests temes que preocupen la societat actual, i que el programa tractarà des de diversos angles. Pel camí s'ajudarà de personatges –reals i de ficció– perquè tot el que pugui semblar una tragèdia acabi amb una rialla.

El programa és una barreja constant de realitat i ficció, la qual cosa li dona un to surrealista. Els diàlegs, situacions i personatges hilarants que es creen naveguen per un munt de gèneres televisius i tenen un llenguatge visual propi, ple de referents que formen part de l'univers cultural de diverses generacions i que delectaran l'espectador amb músiques escollides especialment per donar aquesta personalitat marcada i una estètica i estil innovadors.

Capítol 4. Tenir fills

L'Oriol no se sent preparat per ser pare. O sí? Els dubtes el trasbalsen tant que acaba demanant consell a algú que mata per protegir la seva família. I el seu nou terapeuta li aconsella que practiqui amb un ninot abans de tenir un fill de veritat. D'aquí, no en pot sortir res de bo.

"Tot anirà bé" és una producció de TV3 i STORY. Són sis capítols de 50 minuts, que s'emetran els dilluns a les 22.50 i els diumenges a les 13.30, a TV3.

tv3.cat

Anar al contingut