Montse Virgili dirigeix i presenta "Les dones i els dies"

Ser mare a la presó, a "Les dones i els dies"  

Dissabte 28 de gener, a les 00.05, el programa que dirigeix i presenta Montse Virgili, "Les dones i els dies", explicarà com viuen les dones i els seus fills a la presó. Ho farà des del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona Wad-Ras, on hi ha l'únic mòdul de mares de Catalunya. Ara mateix hi ha deu internes que viuen dins la presó amb els seus fills menors de tres anys

L'equip de "Les dones i els dies" conversa a Wad-Ras amb la Daiana, de 20 anys, que va ser detinguda a l'aeroport del Prat només cinc dies abans de donar a llum a la seva filla. Montse Virgili també entrevista l'Elena, de 34 anys, que té set fills i tots viuen fora de la presó perquè superen els tres anys; la Paola, que té un nen d'onze anys que la visita un cop al mes; i la Manueli, que només té contacte virtual amb les seves dues filles perquè elles són al Brasil.  

"Les dones i els dies" també inclourà una tertúlia amb tres treballadores de la presó de Wad-Ras perquè expliquin la seva feina, les problemàtiques que tenen, com és la maternitat dins la presó i els estigmes que arrosseguen les dones que passen per la presó. Són la Noemí, infermera; la Sílvia, educadora social, i la Marta, treballadora social. 

"Les dones i els dies", realitzat i presentat per Montse Virgili, s'emet a Catalunya Ràdio les nits de dissabte i de diumenge, de 00.05 a 01.00.  

Anar al contingut