dimarts, a les 00.00

Segon especial FILMETS Badalona Film Festival, a "Curtcircuit 33"

Demà, dimarts, a les 00.00, al 33, a "Curtcircuit", Lluís Salgado presentarà el segon especial del FILMETS Badalona Film Festival, amb obres mestres del format curt internacional, guardonats amb la Venus de Badalona a l'última edició del festival.

"AMB LA CULLERA" ("Avec le do de la cuillère")
Laurent Wassoiuf, Clément Crosnier, Edgard Crios, Theoline Chapas, Nolwenn Pétereau, Nadaliec Anouk, Lucas Ancel – Animació – 6 minuts - França
Venus a la millor música 2020

Una dona jove està sola a la cuina, concentrada a rentar els plats. Però comença a sentir sorolls exòtics que provenen de la pica i que provoquen que s'escapi de l'avorriment de les feines de casa.

"MASEL TOV COCKTAIL"
Mickey Paatzsch, Arkadij Khaet - Ficció – 30 minuts – Alemanya
Venus Premi Especial del jurat 2020

Ingredients: un jueu, dotze alemanys, 50 ml de cultura de la memòria, 30 ml d'estereotips, dues culleradetes de patriotisme... Poseu tots els ingredients en una pel·lícula, porteu-la a ebullició i remeneu-la enèrgicament.

"CONFINADOS CON UNA NIÑA DE 4 AÑOS"
Pol Mallafré – Ficció – 6 minuts - Catalunya
Venus a la millor producció feta en confinament 2020

Després de quinze dies de quarantena pel coronavirus, una parella reflexiona sobre els desafiaments diaris de confinament amb la seva filla de quatre anys.

"EL INFIERNO"
Raúl de la Fuente – Documental – 23 minuts – Espanya
Venus al millor documental 2020

En Chennu va cometre el seu primer delicte amb quinze anys: ser nen del carrer. I va entrar a l'infern Pademba Road, la presó d'adults a Freetown.

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut