Saül Gordillo, nou director de Catalunya Ràdio

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), a proposta del seu president, Brauli Duart, ha acordat aquest matí nomenar Saül Gordillo nou director del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio
Saül Gordillo
Saül Gordillo

Saül Gordillo Bernárdez (Calella, 1972) és periodista. Amb una trajectòria en què destaca el seu intens vessant digital, fins ara ha estat cap de continguts digitals d'"El Periódico de Catalunya". Entre 2007 i 2011 va ser director de l'Agència Catalana de Notícies. Anteriorment, entre d'altres responsabilitats en diferents àmbits de premsa, ràdio i televisió i de comunicació local, va ser redactor en cap del diari "El Punt" i director de les edicions d'aquest diari al Maresme i Rubí.

Autor de diversos llibres i del "Bloc sense fulls" des del 19 de juliol del 2004, ha estat impulsor del domini ".cat" i del portal de blogs polítics en català Poliblocs. Va rebre un guardó especial dels Premis Blocs Catalunya com a bloguer pioner, en la primera edició del 2008, entre d'altres.

Ha estat també professor del Postgrau en Community Manager & Social Media de la Universitat de Barcelona i del de Comunicació Estratègica Digital de la Universitat Pompeu Fabra, a més de membre del Consell Assessor del Consorci Digital Mataró-Maresme (2007-2012).