Ustrell conversant plàcidament amb Pepe Mujica, un president carismatic.
Ustrell conversant plàcidament amb Pepe Mujica, un president carismatic.
Aquest diumenge, 24 de juny, a les 22.35.

Ricard Ustrell visita Pepe Mujica, en el tercer episodi de "Quatre gats"

Aquest diumenge, 24 de juny, a les 22.35, TV3 emetrà el tercer episodi, que tanca la trilogia "Quatre gats", un programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que s'ha emès els diumenges 10, 17 i 24 de juny, amb un gran èxit el dia de l'estrena. En aquesta última entrega, Ustrell viatja a l'Uruguai per conversar amb el conegut popularment com "el president més pobre del món", Pepe Mujica, que va ser president d'aquest país del 2010 al 2015.

Diumenge mateix, a les 11.00, Catalunya Ràdio emetrà la versió radiofònica de l'entrevista dins d'"El suplement".

Ricard Ustrell entrevista José Alberto "Pepe" Mujica a la humil "choza" de l'expresident de l'Uruguai. La conversa se centra en la part més filosòfica del seu pensament, passant per la seva implicació en la lluita armada fins a la política institucional. Mujica també parla de l'actualitat política catalana. Durant l'entrevista, hi intervindrà la seva dona i actual vicepresidenta de l'Uruguai, Lucía Topolansky.

Per conèixer el país i el personatge amb més profunditat, Ustrell parla amb el periodista Alfonso Lessa, amb una antiga membre del moviment Tupamaro, Lucía Bassine, i amb una mestra uruguaiana, votant de dretes, Mari Molina.

El dia de l'estrena el programa va tenir un gran èxit d'audiència a la televisió; el van veure 447.000 espectadors i va assolir una quota del 18,5%. En la mitjana de les dues emissions, han vist el programa 360.000 espectadors, amb una quota del 14,9%.

En una entrevista en profunditat "Quatre gats" tindrà la versió radiofònica diumenge al matí a Catalunya Ràdio i, la televisiva, es podrà veure diumenge al "prime time" de TV3.

tv3.cat/quatre-gats/

Anar al contingut