Aquest diumenge, 24 de juny, a les 22.35.

Ricard Ustrell visita Pepe Mujica, en el tercer episodi de "Quatre gats"

Aquest diumenge, 24 de juny, a les 22.35, TV3 emetrà el tercer episodi, que tanca la trilogia "Quatre gats", un programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que s'ha emès els diumenges 10, 17 i 24 de juny, amb un gran èxit el dia de l'estrena. En aquesta última entrega, Ustrell viatja a l'Uruguai per conversar amb el conegut popularment com "el president més pobre del món", Pepe Mujica, que va ser president d'aquest país del 2010 al 2015.
Diumenge mateix, a les 11.00, Catalunya Ràdio emetrà la versió radiofònica de l'entrevista dins d'"El suplement".
Ustrell conversant plàcidament amb Pepe Mujica, un president carismatic.

Ustrell conversant plàcidament amb Pepe Mujica, un president carismatic.

Ricard Ustrell entrevista José Alberto "Pepe" Mujica a la humil "choza" de l'expresident de l'Uruguai. La conversa se centra en la part més filosòfica del seu pensament, passant per la seva implicació en la lluita armada fins a la política institucional. Mujica també parla de l'actualitat política catalana. Durant l'entrevista, hi intervindrà la seva dona i actual vicepresidenta de l'Uruguai, Lucía Topolansky.

Per conèixer el país i el personatge amb més profunditat, Ustrell parla amb el periodista Alfonso Lessa, amb una antiga membre del moviment Tupamaro, Lucía Bassine, i amb una mestra uruguaiana, votant de dretes, Mari Molina.

El dia de l'estrena el programa va tenir un gran èxit d'audiència a la televisió; el van veure 447.000 espectadors i va assolir una quota del 18,5%. En la mitjana de les dues emissions, han vist el programa 360.000 espectadors, amb una quota del 14,9%.

En una entrevista en profunditat "Quatre gats" tindrà la versió radiofònica diumenge al matí a Catalunya Ràdio i, la televisiva, es podrà veure diumenge al "prime time" de TV3.

tv3.cat/quatre-gats/