Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" parla amb els cuiners Torres de com encaren el seu futur

Aquest diumenge, "Revolució 4.0", a les 22.00, entrevistarà els cuiners Torres, reconeguts representants de l'alta gastronomia catalana, per saber com afronten el seu futur

Els germans Torres reobren aquest setmana el seu restaurant després de les setmanes d'aturada obligada per la pandèmia. Els cuiners expliquen com han sabut trobar la cara positiva de la situació que estem vivint i com van aprofitar el confinament per repensar idees, trobar-ne de noves i per preparar-se per al futur. Els germans Torres també valoren com ha viscut el sector l'aturada i defensen que tothom està complint les normes que se'ls diuen i , per tant, cal permetre la reobertura d'aquest tipus de negoci.

A la secció de Dani Marco coneixerem el sector "new space", que la Generalitat vol impulsar perquè sigui un motor econòmic en un futur proper. Basa la seva estratègia en el llançament a l'espai de nanosatèl·lits que permeten abaratir molt les missions. Marco també explicarà en què consistirà l'Agència Espacial Catalana, que també es vol posar en marxa aviat.

El publicista Jordi Urbea explicarà a la seva secció per què els petits comerciants i els petits empresaris han d'apostar definitivament pel comerç electrònic si volen assegurar i consolidar la seva proposta comercial. Finalment, i ja que estem vivint a la setmana del Black Friday i molta gent compra aquests dies en línia, l'expert en consultoria digital Marc Griful també parlarà a la seva secció del comerç electrònic, de què cal fer perquè les empreses siguin operatives a l'hora de vendre els seus productes per aquesta via.

Podeu escoltar el "Revolució 4.0", dirigit i presentat per Xantal Llavina, els diumenges, de 22.00 a 23.00, i també en la reemissió diumenge, de 3.00 a 4.00, i el "Revolució oberta" dissabte al web de catradio.cat.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut