Què passa amb la Marta a "Com si fos ahir"?
Què passa amb la Marta a "Com si fos ahir"?

Qui és l'enemic de la Marta, a "Com si fos ahir"?

Una de les trames actuals de "Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de TV3, és la que protagonitza la Marta Ramis, l'ànima més autosuficient i autònoma de la telenovel·la. I és que passen coses molt estranyes en l'univers d'aquesta dona decidida i valenta. La Marta que coneix l'espectador té les coses molt clares i una resposta ràpida i contundent per a qualsevol situació. Ara, però, està totalment desorientada.

Al principi tot era molt subtil. Si els realitzadors no haguessin allargat algun pla o els guionistes no haguessin afegit música de fons per donar-hi suspens, hauria costat percebre que hi passava alguna cosa, a ca la Marta. Però els dubtes ja fa dies que s'han esvaït. Les ulleres de l'Ismael, objectes que no són al seu lloc, la conversa amb la Gemma i la Sílvia o una pala del gat que ha costat de trobar. Potser fins i tot el robatori de la targeta de crèdit hi té relació. A sobre, avui s'ha trobat el Xarly mort sota els llençols del llit. Un llit perfectament fet... algú l'hi havia col·locat. El xoc ha estat total.

Així doncs, la sospita que l'estan seguint de prop avui ha traspassat els límits i ja és una evidència. Qui sigui que la ronda ja vol fer notar la seva presència. Com s'acabarà aquesta trama? Què li passa, a la Marta? Qui és la persona que li entra al pis? És algú que torna del passat per saldar algun compte pendent, que tenint en compte el personatge, no seria estrany, o ho fa per alguna altra raó?

Atenció, doncs, als migdies, aquests pròxims dies, perquè "Com si fos ahir" mostrarà una versió molt diferent de la Marta Ramis, la protagonista amb més caràcter i geni de tota la colla. Hi haurà un abans i un després?

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut