Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIMARTS, A LES 10.00

Quatre testimonis amb malalties minoritàries obren la setmana de La Marató a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimarts, 10 de desembre, a les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, dedicarà la secció "En primera persona del plural" a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio 2019, que se celebrarà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries, que afecten mig milió de catalans. En parlaran Marta Santodomingo (25 anys), de Sarrià de Ter i amb Síndrome de Moebius; Jesús Merino, pare de l'Abril, que té paraparèsia espàstica del tipus 52, una malaltia genètica ultrarara; Lluc Botigué (14 anys), de Balaguer i amb Atàxia de Friederich, i Jan Martínez (14 anys) de Barcelona i amb distròfia de cintures.

 

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb Neus Tomàs, directora adjunta d'Eldiario.es; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Iolanda Fresnillo, sociòloga; Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global, i José Antich, director d'El Nacional.

A les 11.05, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarés.

I a les 11.40, "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise, del programa "Adolescents iCat", d'iCat, Catalunya Ràdio i el 33, que parlaran d'activisme a les xarxes socials. 

 

Els actors Ivan Labanda i Sergi Cervera, concursants de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi ('El matí de Catalunya Ràdio')", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats els actors Ivan Labanda i Sergi Cervera.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

 

 

Anar al contingut