Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimecres, a partir de les 8.30

Pros i contres de l'aprovació de la vacuna per als infants de 5 a 12, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, una nova edició "Els matins", presentada i dirigida per Lídia Heredia. Pendents de l'aprovació de la vacuna per als infants de 5 a 12 per part de les agències de salut internacionals, el programa parlarà dels pros i contres amb dos pediatres i investigadors: Antonio Soriano, de l'Hospital Vall d'Hebron, i Quique Bassat, de l'Institut de Salut Global.

El debat de política general

El programa farà connexions amb el Parlament per seguir les intervencions dels portaveus de les diferents formacions polítiques.

Sense benzina pel Brexit

També es connectarà amb Londres per parlar amb afectats pels problemes de subministrament que hi ha al Regne Unit. I se li preguntarà a John Carlin per les causes i les reaccions a aquestes carències.

Asens, la detenció de Puigdemont i Via Laietana

Se li preguntarà al president del grup d'Unides Podem al Congrés per la detenció de Carles Puigdemont, que va dir que era il·legal, i per les declaracions d'un càrrec del Ministeri d'Interior sobre la comissaria de Via Laietana.

Natza Farré i les expropiacions a Berlín

El programa passarà pel prisma de la Natza Farré el referèndum d'aquest diumenge a la capital alemanya per expropiar grans immobiliàries.

La taula d'"Els matins"

Antonio Baños, Neus Tomàs i Ferran Espada aniran analitzant tant el que es digui al Parlament com la resta de l'actualitat del dia.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut