Primeres nominacions dels Premis Enderrock 2022

Ja estan obertes les votacions populars per decidir els tres finalistes en cada categoria de la 24a edició dels Premis de la Música Catalana. Els guardons es lliuraran el 3 de març a l'Auditori de Girona, en una gala retransmesa en directe per Televisió de Catalunya i iCat.

Oques Grasses (en sis categories) i Joan Dausà i La Fúmiga (tots dos, en cinc), van ser els artistes més nominats en la primera ronda de votació popular dels Premis Enderrock 2022, que es va acabar dilluns. Avui s'ha obert la segona ronda, que determinarà els tres finalistes que optaran al guardó en cadascuna de les quinze categories existents.

La votació definitiva s'allargarà del 9 al 20 de febrer i decidirà els guanyadors de la 24a edició dels Premis de la Música Catalana. Aquests reconeixements, així com els Premis Enderrock de la crítica, es lliuraran el dijous 3 de març en una gala a l'Auditori de Girona, conduïda per Carles Xuriguera i Rafel Faixedas i retransmesa en directe per Televisió de Catalunya, La Xarxa i iCat.

La Nit Enderrock també permetrà descobrir en directe les noves propostes d'Auxili, Blaumut, Els Catarres, Ginestà, Lal'Ba, Marina Rossell, Maruja Limón, Navet, Suu, Vienna i Xarim Aresté. Comptant-los tots, es lliuraran un total de 31 guardons, repartits en 4 premis especials, 12 categories de votació de la crítica i 15 categories de votació popular, que reconeixeran els millors artistes i treballs del 2021.

tv3.cat
catradio.cat
icat.cat

Sant Joan Despí, 27 de gener del 2022

Anar al contingut