Dimecres, a les 22.45

"Pop up xef" visita Canet de Mar

Demà, a les 22.45, TV3 emetrà el tercer capítol de "Pop up xef", un programa en què dos cuiners, en un poble desconegut, hauran de fer el plat que el representi més bé. Tot això de la mà del xef Marc Ribas i amb Santi Villas i Meritxell Falgueras com a jurat. Aquesta setmana, visitaran Canet de Mar, al Maresme, amb els concursants Marina Superna i Borja Tomàs

Duel entre una xef vegana, Marina Supena, i un defensor de "la cuina de tota la vida", Borja Tomàs, per elaborar el plat més original de Canet de Mar, a la comarca del Maresme. Per aconseguir-ho, no es podran deixar ni de les cèlebres maduixes i maduixots del Maresme ni dels tomàquets pometa i els de Montserrat. La importància dels ajudants en aquest duel és decisiva, ja que si un concursa acompanyat d'un xef molt conegut a Canet, l'altre no té tanta sort.

El programa

A "Pop up xef", dos cuiners joves, amb molta projecció, però amb estils diferents, competeixen en una vila de Catalunya desconeguda per a ells per crear el plat que representi més bé l'essència d'aquesta localitat.

Els dos joves cuiners recorreran la vila per buscar inspiració. S'hauran d'impregnar de l'essència del lloc, parlar amb els habitats, caminar pels seus carrers, i per a això tindran un ajudant local que ells mateixos hauran de triar.

En 60 minuts, s'hauran de posar a la butxaca els veïns submergint-se en els seus carrers per conèixer la seva història i cultura, descobrir els seus herois i personatges famosos i, per descomptat, la seva gastronomia.

"Pop up xef" és una producció de TV3, amb la col·laboració de DLO Magnolia, i amb el suport del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per promocionar productes de proximitat".

tv3.cat/popupxef

Anar al contingut